lørdag 14. juni 2008

Puppy games....

Nydelege gutten min....
Spiderman, mammas tøffe og gode skulegutt....

Lille søte Kelly...


Vel alt går i hurten og sturten for tida. Full jobb, avsluttninger, eksamen, familei, tre hunder to hester + at eg har tre paralelle kurs om no om dagen. Det er slitsomt, men veldig kjekt. Ein blir kjend med mange nye inspirerende sjeler.
No har Kelly vore hos oss i fire veker, det er heilt utruleg kor tida går. Sjølv om eg har det veldig travelt jobbar me jevnt og trutt.
Eg brukar mykje Susan Garett sine puppy games, dette er fine leikar der ein lærer inn fokus, innkalling, omvendt lokking, leikutvikling og så vidare.
Vi har og trent mykje kloss og no går ho inn både på venstre og høgre side utan kloss. Denne veka har eg og trent eksplosive starter frå sitt, dekk og stå ho begynner å bli riktig flink. Har og blitt veldig flink på å apportere ulike gjenstander. Vi har og besøkt mange ulike miljøer både med og utan lyd, ho verkar veldig trygg og god, og ikkje minst elskar ho alle mennesker.
I dag har vi vore på agilitystevne og der fekk vi mange fine økter. Ho har allereie blitt god til å jobbe når det er mykje forrstyrrelser+ mykje god sosialisering.
Ein annan gledeleg ting er at Ted gjekk hen og vann sin klasse i hopp i dag, dermed ennå eit napp, klasse 3 here we come. TEd er dyktig og det er berre så herleg når ein treff og får FLYT frå start til mål.
NO skal eg ete pizza og kose meg.............

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till ytterligare napp! Ni är ju så duktiga. Jag ser fram emot att träffa Kelly i sommar! Själv har jag bokat en liten valp från samma kennel som Kelly, här blir det förhoppningsvis valp från L-kullen :)

Marianne sa...

Gratulerer, Bodil. Som jeg har sagt 1000 ganger før- Du og Ted er superflink!!! Og hva du kommer til å få til med lille Kelly tør jeg ikke tenke på engang.....;)

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer med nappet. Du er kjempeflink. Og det var en fryd å se på deg Bodil:=)

Anonym sa...

Hej Kelly o Bodil!
Härligt att läsa om era äventyr. Så kul att höra/läsa om Kelly.

Grattis till fina framgångar med Ted.

Klem från släkten:)
Mickis, kennel EmenEm

Anonym sa...

Gratulerer med seieren! :-)

Anonym sa...

Gratulerer med seieren! Ikke lenge til dere stiller i agility-NM nå...??