lørdag 28. mars 2009

Kelly 1 år....

6 veker gammal....
Ca 3 mnd....Foto av Fanny GottEin ordentlig god leiksak....


Burleiker....Eg veit ikkje kven av oss som er ivrigast....


Kelly 6 mnd..


Trøtt etter ein lang dag.....Kelly 7 mnd


Kelly 10 mnd....

Kelly 11 mnd...


Verdas finaste jenta er no blitt eit år, tida den flyr skal eg seie dåke.....Kelly er ein super hund, ho er blid, glad og arbeidsvillig. Ho er lett å ta med seg overalt utan at det blir trøbbel. Når eg har kurs ligg ho fint i buret sitt, og når eg treng at ho skal vise ting så viser ho villig vekk ting ho kan..

No om dagen har vi ein del prosjekter gåande, i går vart eg ferdig med med 12 min fellessitt på litt over ei veke, vi fekk og testa ut fellessitt på fellestreninga, ho sat som ei dronning med elitehundane. (då berre i 2 min).

Ellers så tenkjer eg på nasedutter, running contacts og slalom både i våken tilstand og når eg søv.

Eg er litt usikker på kortid eg skal stille ho første gong i agility, vi får rett og slett sjå det litt an. Lydighet klasse 2 skal vi i allefall gå lørdag 2 mai viss alt går etter planen, eg var eigentleg tenkt å gå i Kvam til helga, men då skal eg og TEd til Stavanger for å gå agility, jipppppi...

Vel det får bli alt for no, hestane må få mat..God helg til alle saman.


6 kommentarer:

Zanto'en sa...

HIPP HURRA for Kelly 1 år! Håper dagen har vært super med MASSE snadder til vakre, lille prinsessen som er så god å smaske på, sitat Zanto ;o) Dere er super flinke, bøyer meg i støvet nok en gang! Super stor bursta' klem fra Elín og super stor kos fra Zanto

siv og kry sa...

gratulerer :)

Mitt hvite hus sa...

Grattis til kelly som er blitt 1 år... Tida går fort..uff s skremmende da Bodil O=)
Klem ;O=)

Anette sa...

Gratulerer med overstått 1-års dag til vakre Kelly!

Marianne sa...

Grattis til Kelly! Tenk 1 år allerede, men det høres ut som du har brukt det året godt og at hun er i god rute ( og sikkert langt foran skjema;) til å bli en dyktig LP og agility hund:)

Mitt hvite hus sa...

God påske min venn... Klem O=)