mandag 26. mai 2008

Supergutten.......

Vel no har eg fått masa meg til nytt fotoapparat, dåke ser at det er på høg tid.....


Fine Ted, det er ein flink gutt mammo har....

I helga har vi vore i Ålesund og konkurrert eg og Tedden. Ted vann likegodt 3 av 4 løp, han gjekk kjempebra og handlinga satt som berre det. Eg føler verkelg at ting begynner å løsne for oss to, vi begynner å finne kjemien ute på banen ein tør meir og følger hunden bedre opp. Vi hadde gode og utfordrande baner med alt som det skal vere i ei bane, serpentiner, threadles, lead out pivot. Eg er faktisk veldig stolt over at vi satsa alt vi hadde. Eg briefa godt og holdt meg til planen. Fekk og roa han godt ned i forkant, vi gjekk litt lydighet medan vi venta.
Eg er skikkeleg stolt av Ted, slike agilityhunder fins det ikkje mange av, han gir absolutt alt.......Eg er heldig som får suse rundt ei bane i lag med han, det gir deg eit skikkeleg adrenalinkick. Neste helg står Oslo hundeshow for tur, det blir spennande.
Elles får eg skrive litt om " Underbara "Kelly i eit seinare blogginnlegg. Men vi er godt i gang med det meste. Og den nye frøkna er eit eventyr å jobbe med....
Vi koser oss... God natt

4 kommentarer:

Marianne sa...

Du og Ted er superflink, Bodil! Jeg bøyer meg i støvet......

Anonym sa...

WOW! Grattis! Jag tycker att Ted är en kanonhund och med en förare som du kan det ju bara bli superbra. Ser fram emot att läsa mer om lilla Kelly också!

Mitt hvite hus sa...

Grattis Bodil:=) Du er superflink!!!
Lykke til i Oslo.

Anonym sa...

Grattis till fina resultat med TED!!!
PUUUSSSS till sööta Kelly!
Hälsningar från släkten på EmenEm
Mickis