tirsdag 4. mai 2010

Nok eit stevne.....

Viss du lurer på korleis ein hund bør hoppe så sjekk ut dette bildet som Ronald har tatt av Kelly...Nydeleg synes eg
Ted har vakre felter...

Nydelege gutten min..


Kelly i fint driv i hopp 2Shit var den den veien du sprang her får vi fem feil i agility søndag, vegring ellers nydeleg løp
Finaste Kelly som ikkje bryr seg lenger kva høgd som står på hindera
Ingenting i vegen med arbeidsmoralen...


Førstemann i mål........


Dei fine bildene er tatt av Malin Hvidsten, tusen takk Malin
Nok eit stevne og nok ei helg passert i agilitiens teikn. Vi har hatt stevne på heimebane og for ein gongs skuld var det kjekt å ikkje ha 10 timar å køyre heim etterpå.. Veldig koseleg stevne med mykje kjekke folk og hundar og fint vær . Resultatmessig så har det nok ein gong vore skivebom 5 feil i alle løp med Ted og feilfri i uofisiell hopp.. Urettferdig eller ikkje slik er det, men eg hadde lyst til å skrike på lørdag når det datt ein pinn i bakken fleire sekunder etter at Ted hadde passert hinderet det blas frykteleg den dagen. Dette er ingen forsøk på unnskylde meg fordi det treng eg faktisk ikkje, med unntak av agilitien søndag der eg plasserer med dårleg etter røret og Ted oppfattar ikkje min bevegelse og eg får ei vegring. Noko anna er det rett og slett ikkje å utsette han tar alle felter sjølvstendig, eg kan ligge på lang avstand og han utfører likevel perfekte kontaktfelter.. TEd går så godt at det er utruleg at vi ikkje har ti feilfrie løp i år i staden for 10 med fem feil-. Men ein ting kan ingen ta fra oss vi er veldig stabile vi er i gjennom alt vi går det manglar berre den siste finshen om det kjem det veit eg ikkje men som Bjørnar så klokt sa det kos deg med dei flotte hundane dine, og kanskje er det mykje rett i det. Når ein konkurrerer om å vere best så det mykje alvor og nederlaga blir desto større når du heile tida er så nære....Når det gjeld Kelly så må eg berre flire ho er ein heilt eksepsjonelt god hund, ho storkosar seg ute på agilitybana...Eg trur det kjem til å gå ei stund før vi kjem oss opp i klasse 3, til no i år har vi berre møtt opne baner med lange strekk utan handling. Ho har fine felter, starter og går som ei kule, men den eine plassen i banen du får litt handling er du så langt bak at du misser hunden din anten vegring eller disk og slik har det vore heile denne helga og...Med Kelly har eg store framtidsutsikter som eg ikkje kjem til å skrive ned her, ho er ein utruleg god hund...Det er alltid mange gode råd når det gjeld agility. Det beste rådet denne helga vart sagt om Kelly " berre hold deg farmfor henne i heile banen så får du det nok til til slutt ". Vel for dåke som har sett ho gå og som veit kva baner eg siktar til så skulle du nok hatt vinger viss du skulle klare det.........Men ein ting er eg i allefall skråsikker på og det er at eg har to av dei beste hundane i Noreg, eg får kanskje ikkje vist det til verden i dag,,men ein dag så......


3 kommentarer:

lenelabanoglux sa...

to flotte hunder du har, skulle jammen lært meg noe om hoppteknikk og får dessverre ikke anledning å være med på kurset ditt i hemsedal... hjelp!

Stine sa...

Helt enig med deg Bodil! Og det fortjener du også. Dere er utrolig flinke, og jeg skulle ønske jeg bare hadde litt av din arbeidsmoral når det gjelder hundetrening!
Stå på videre... en dag så....!

Håper vi får gått et kurs med deg i nærmeste framtid, vi har mye å lære av en så dyktig hundefører.

Snakkes på trening!

tine sa...

Takk for sist;) Må bare si at både du og hundene dine er helt rå, og at du er et stort forbilde innen agility og hundetrening;) ihvertfall for meg:) Du kommer alltid med gode råd. Håper jeg en gang blir like flink.... og jeg er sikker på at folk som har litt peiling på agility ser at du har to av de beste hundene i norge, hvis ikke i hele verden:)Heier på dere;) ses vel på neste stevne:)